Mormor tilbyder mad til alle festligheder

    Mormor holder din næste fest. Arrangement (min. 10 pers.), invitere dine gæster til middag i Mormors Cafe ved Fornæs camping, i hyggelige rammer. I har cafe'en for jer selv. Så er i en gruppe på 10 - 24 pers. så kom ud til mormor, så laver hun maden til dine gæster. hvis i er 20 - 100 pers. holdes det i teltet, som koster +30 kr pr pers. (april - Oktober).

Priserne er inkl. Bordopdækning med hvide duge, valgfrie farve på servietter, Levende lys og blomster, og dekorationer. Ønskes der ekstraordinære blomster, og dekorationer m.m. tillægges det prisen. Ønskes der bordpynt og bordkort, medbringes dette selv, dette skal afleveres senest 1 uge før festen.

Ønskes der musik, har mormor et fedt anlæg, hvor i selv laver en playliste på jeres telefon. Ønskes der levende musik, er der også plads til det i teltet, som i selv sørger for at bestille.

Børnene kan bruge pladsens legepladsen. Mormor har en fodbold, som de kan få med ned på fodboldbanen. Hvis der er dårligt vejr, kan der, hvis det ønskes, laves et aktivitets bord, med spil, papir, tusser, legoklodser, loop armbånd m.m. Derud over kan der spilles minigolf for 20 kr. pr person.

Ved bestilling betales der et depositum på 1000 kr.

  Mad ud af huset

   (min 10 pers).

Maden afhentes i cafe'en, i varmekasser/kølekasser og er sat på fade, klar til at blive sat på bordet. Kasser og fade afleveres tilbage dagen efter, rengjorte.

For at gøre det nemt og i ikke skal ud og aflevere fade m.m. kan der tilkøbes engangs foliefade, og varmekasser m.m. til +40 kr pr pers.

Skal maden leveres lige til døren, er prisen

00 - 20 Km. 350  Kr.

21  -  30  Km. 450 Kr.

31  -  40  Km. 550 Kr.

41  -  50  Km. 650 Kr.

Skal fade m.m. også afhentes dagen efter, er det prisen gange 2

Ved bestilling af mad ud af huset, betales der er depositum på 1000 kr.

Adresse

Mormors cafe

V. Fornæs Camping

Stensmarkvej 36

8500 Grenå

Kontakt
Følg os
27658_Digital_Promo_Assets_Square_vEN_re